Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

20 Oct 2014

Bolton Wonderes, Blackpool & Cheshire Oaks Outlets

Untuk mereka yang minat dengan bola sepak Inggeris,
nama-nama seperti Bolton Wonderes and Blackpool sememangnya tidak asing lagi
Asalnya saya sendiri tidak tahu menahu mengenai tempat ni 
Balik rumah, baru taw..OOOO patutla macam pernah dengar nama kelab ni

Sekitar gambar di Bolton Wonderes.















Sekitar gambar di Blackpool






Our favourite destination : Cheshire Oaks Outlets
Kat sini ada beratus-ratus outlet barangan berjenama yang sememangnya syurga membeli-belah di UK
Harga yang ditawarkan juga boleh dikatakan NOT BAD
Memandangkan diri ini hanya seorang student, 
beberapa barang sempat di "grab: seperti Kasut Sukan jenama VANZ yang harganya cuma 10pound.
ada 1 lagi barang yang dibeli iaitu, 
Baju sejuk jenama SUPERDRY
We are so lucky as on that day, Superdry having promotion for student.
Baju sejuk yang dibeli harganya 40pound namun diskaun ke harga 20pound.
Untuk student plak, 20 pound ditolak lagi dan bayarannya hanyalah 16pound
Puas hati

Bukan setakat baju dapat murah,
siap dapat goodie bag
Dalam goodie bag ada beberapa barang yang awesome termasuk selipar jepun, voucer diskaun dsbnya.

Yang paling terkejut, siap ada free "KONDOM"
Perghhh... terkena kejutan budaya sekejap.

Kepada sesape yang nak try kondom dari UK tu boleh tinggal komen kat bawah ok..
HAHAHAHA
Ops.. rasanya dah "terbuang" dalam tong sampah.. Sorry!!























No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...