Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

20 Oct 2014

Aidiladha Celebration di bumi Sheffield

Biarpun entry ni dah basi namun still jugak nak bagi sedikit komen.
Aidiladha yang lepas disambut pada bulan Oktober dan memandangkan kami baru je sampai di bumi Sheffield pada bulan September, memang tak dapatlah beraya bersama sanak-saudara di Malaysia

Sememangnya suasana beraya disini takdelah sehebat di Malaysia namun komuniti disini cuba sedaya upaya untuk mengubat kerinduan terhadap keluarga di Malaysia
Yang part paling best ialah Sheffield sememangnya umpama perkampungan Melayu.
INI FAKTA...
lebih 200 pelajar disini adalah Melayu dan boleh dikatakan, kemana sahaja kita berjalan dibumi Sheffield, pasti akan bertemu MELAYU.


Kami menyambut Aidiladha bersama rakan-rakan Malaysia yang lain di Pakistan Muslim Centre (PMC)
Semua orang pakai baju raya, pasang baju raya dan suasananya juga meriah..

Jom belanja gambar..

Ramaikan? ini cuma sebahagian..







Ternampak kereta ni and tetiba teringat sangat dekat kekasih hati..:P







 Selamat hari raya AidilAdha


Ikhlas dari kami di bumi Sheffield

2 comments:

  1. Assalamualaikum, its not late for me to say congrats kak as you successfully pursue your master in UK. You are really inspiring me on what you've done for now!!! I just want to be like you !! yes exactly like you hehehe getting a good result during your degree, got a job, been offered a master programme in UK. You just amazed me kak and i bet you such a genius student? righttt? hehe Sorry for a longgggg confession i guess??? haha .kak,can i have your email , fb or twitter ?? if anything i would ask you later kat email eh boleh kan ?? hehe .Good luck and all the best for your upcoming test,assignment,thesis, exam and so on. Take care and be extra careful in UK. Wish me a luck for my degree as i'm now in semester 2/bach administrative sciences kat uitm seremban 3 and be like you.... hihihihi....
    Assalam....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikum Siti Nadzirah...

      Sory for such a late reply. Seriously ta perasan ada comment. Terima kasih atas ucapan. U actually make me feel more grateful to ALLAH for giving me such a great experience in life. Genius?? tak pun Nadzirah.. tapi ini semua rezeki. Lots other brilliant student out there who more genius than me.

      Sure.. I am more than happy to keep in touch with you on fb,email and etc. You can find my fb on the right side of this blog...

      Wslm..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...