Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

19 Aug 2013

Sanza Shop launching new website

My online shop is now launching our new website..

More user friendly

More efficient and easy for me to track all the orders..


Thanks Onlinelah Tauke.my..


Jemput lawat website kedai saya yang baru..


Insyaallah kami akan bagi yang terbaik untuk anda

Latest: 

Nak promosi untuk produk Perfume from Dubai grade AAA
Hanya RM 39.00

Cas penghantaran hanya RM 6

kalau dekat2 tu tak payah cas penghantaran. saya hantarkan kepada anda ok..:)

Stepnya mudah..

Anda usha perfume kegemaran anda..
Bagitau nama perfume dan kami akan carikan untuk anda..


Ini gambar sebenar produk yang dijual.

Ini gambar sebenar produk yang dijual

Informasi berkaitan Perfume Gred AAA

Ini hanya contoh...anda boleh pilih sendiri perfume pilihan anda meskipun takde dalam gambar ni




5 Aug 2013

Cerita Kucing

Meskipun Raya dah dekat, Wawa lagi excited nak bercerita kisah 3 ekor kucing dari 3 generasi yang selalu menapak dekat rumah Wawa
Actually all those cats are not belong to me..
Hak milik my Aunt..
However, kucing-kucing ni memang sejak berzaman macam dah kenal kot bau-bau keluarga kami sebab reti  plak mereka berulang alik dari rumah Wawa ke rumah Mak Sedara
Rumah Mak Sedara just selang 2 buah rumah dari rumah Wawa.. (kami tinggal di kawasan perumahan)


1) Kechek
Yang ni namanya si Kechek. Cucu kepada Manja.. Kechek ni anak kepada Udoh ( Sorry sebab nama tak menarik). Kechek dengan Udoh ni memang sebijik sama kaler, sama perangai..Mungkin anak beranak kot. Lincahnya Allah je yang tahu. Kechik memang pantang tengok benda2 bergerak.
Main dalam timbunan kain tak basuh (baju adik-adik yg pemalas)

Cuba teka dimana Kechek??

2) Udoh
Walaupun namanya Udoh, but I think this cat is quite adorable
Previously si Udoh ni memang tak friendly langsung
Entah kenapa sebulan dua ni kerap je mai rumah
Mungkin sbb rumah Wawa tengah renovate and si Udoh ni dah catat rekod tangkap tikus
Meh blaja dengan saya..Saya boleh ajar cara buat duit...hehe

3) Manja
Dan yang terakhir
Sesuai dengan nama dan perangai.
Kucing nama manja ni memang sangat2 manja
Usia dia dah nak masuk 7-8 tahun (doakan Manja panjang umur k)
Manja ni dah selalu kerumah sejak zaman arwah papa ada lagi
And ni lah kucing yang paling manja dengan Wawa..
Maaf posisi tido yang agak melampau..


Kucing korang pulak macam mana?

nota kaki: cantik tak header baru saya?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...