Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

27 Feb 2013

July... Time for Germany

Wawa dapat surat ni dari spraachen.org..


Hahahhaa actually takde lah paham mana..Terbaik!!


Actually, this is an offer to learn German language at University of Aachen, Germany..
Period is for 1 month and the payment cost me about 840 Euro which equal to RM 3403.20.

Hmmm the payment is for registration, hostel and the course fee.

So, Wawa still kena fikirkan Flight and my food there...



$1299.90 equal to RM 4029.82 untuk pergi balik..

But from Dusseldorf Airport, i meed to take train to Aachen..

Hmmm jom usha apa menarik di Aachen ni?

Aachen ni dikenali dengan nama SPA TOWN and CLOSEST GERMAN CITY  TO BRITAIN

Wah besttttttttttt   




 
Hahahhaha...

Overall we need RM 4029.82+ RM 3402.30 = RM 7432.12

campur makan sume adalah dalam 10k untuk sebulan belajar language di German..


Sape nak sponsor???

26 Feb 2013

Alamak Banjir ke??

Sehari dua ni hujan tak henti2..

Pagi petang siang malam....asyik hujan je..


Haiii... moga2 tak banjir...




Meredah banjir untuk ke pejabat

Hujannnnnn



Terima kasih pacik sebab tolong korek longkang depan office kami..')

Air semakin naik...




Apa-apa pun....
Thanks to Cik Kelly sebab boleh bertahan sehingga sekarang..





Love you..Cik Kelly

Creative????

Bos saya baru menimang cahaya mata baru..
BUKAN anak dia la...
Tapi anak saudara dia..


Memandangkan we are so close with his family...
On the day before giving birth pun adik bos ada lepak ngan kami di pejabat,,
We are sooooooo excited nak tgk baby dia.


And congrats to Kak Wani and Abg Razo..

Despite of having such a nakal and handsome boy, Razif..
They now got the new baby girl..

Wan Raziqa Syaurah...




And dengan penuh tekun dan iltizamnya...
Wawa buatkan hadiah untuk dia..





Taraaaaaaaaaaaa..


Kreatif tak????


Hanya komen positif diterima..:P

Smiley..

Such a cute "SMILEY" headphone..

Thanks hubby ops.. MR.OKU



Notakaki :kalau rosak, tolong beli lagi..:)

Baby Riz..

Kepada mereka yang masih tak tahu..
Wawa ada rapat dengan sorang mamat hensem ni..

No..No..No..
He's not my MR. OKU okey..

He's my junior, my brothers and geng2 kami dekat UITM Merbok dulu panggil Baby Riz...

And tiap kali Wawa rasa nak keluar...
Nama Baby Riz memang on top of my list sbb dia sangat sporting!!

Dia memang kawan saya untuk.

tukang tolong kayuh itik..

Berdrama... Actually kami tak pandai canting batik..!.

Surely... SHOPPINGGGGGGG!!!

Errrrrr msj makwe dia kot..status dia memang susah nak teka...

Makan banyak...Memang suka makan budak nih..

Ops..di lamun mimpi

Berdrama again... he's not sick at all..









Okeylah...setakat ni entry untuk kanak-kanak ribena..

Nantikan entry selanjutnya.......




Assalamualaikum....

25 Feb 2013

Jadual Program Tak Update

Pasti ada readers Wawa yang pelik apabila jadual program Golden Minds Consultant yang Wawa  pernah post dulu tidak pernah diupdate..

Sebenarnya niat asal Wawa ialah untuk memudahkan peminat-peminat mahupun peserta program Abang Raja untuk mengesan lokasi beliau.
Namun, perkara lain pulak jadinya..
And I totally never expected that..

Ada peminat yang sanggup tunggu Abang Raja di lokasi program sehingga habis program
Semestinya, ia telah mengganggu kelancaran program Abang Raja.

Awak dah mengganggu program orang dan yang lebih penting
AWAK TETAMU TIDAK DIUNDANG...

So, untuk mengelak kejadian sama berulang,
JADUAL BELIAU PERLU DIRAHSIAKAN.....

Kadang-kadang Wawa pun merasa pelik dengan peminat-peminat tegar ni.
yes you can ask his advice..
Tapi perlu lah sampai 12 tgh malam pun sibuk nak call lagi..
Yang paling penting, selagi tak jawap mesej,
Selagi tu lah dok call dan sms tak henti-henti (the same number)..


Ni meh cheq plak nak bagi tips..

Tolong fahami keadaan dia..

Adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang sekalian..
Abang Raja ni orangnya sibuk
dia asyik travel sebab program dia memang padat.
pernah tak anda fikirkan siapa nak basuh baju dia?gosok baju dia? or lipat baju dia time travel?
Siapa pulak yang siapkan handout and slide presentation untuk every program dia?
And siapa pedulikan makan minum dia tiap kali dia travel?
the answer is.. HE DO EVERYTHING BY HIMSELF..

cuba bayangkan betapa penuh rutin hidup dia.
Seharian dia berprogram, berdiri sebelah kaki, sampai kering anak tekak..
dia jugak perlu masa untuk handle diri dia dan syarikat dia.

AND EVERYDAY..HE RECEIVED HUNDREDS OF CALL AND SMS PER DAY
So please...faham keadaan Abang Raja yer..



hah lari bos..jangan tak lari


nota kaki; Wah..P.A mithali sangat aku..!

Produk Tabita..menjadi ke?

Sabtu lepas, Wawa temankan my MR. OKU nak menghabiskan voucher buku beliau di KB Mall..
MR OKU bercadang nak beli external yang 500gb gitu..
Katanya perlulah external yang muatan besar macam tu sebab nak memudahkan kerja-kerja "format" beliau.
Wawa pun ikutkan ajelah sbb Wawa memang tak tahu menahu soal komputer2 ni..


Nak dijadikan cerita,
Wawa terjumpa dengan kawan lama sekolah Sains Pasir Puteh dulu.
Amiera Mat Roegi..
Makk aiiiiii....
Memang lain gila dia berbanding 5 tahun dulu..

Cuba korang tengok sendiri...




and the good news is.. MEMANG MENJADI..

halus mulus kulit cik kak ni...
Wawa bukan agen produk ni pun..
Tapi just amazed with the result..

Wawa tak pasti produk ni sesuai atau tak untuk kulit muka korang..
SO, better korang rujuk pakar dulu yer..

But if u ask my suggestion,
Wawa mmg nampak produk ni menjadi..


ni cara nak order :

0139161346,bbm 28C15DAB
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...