Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

4 Sep 2013

Mencari Peplum Termurah di Pasaran??

Sekarang ni dah macam trend ramai yang suka pakai peplum
to those yang tak tahu apa itu peplum,

Secara ringkasnya fesyen peplum ialah digambarkan bahagian baju di pinggang hingga ke punggungnya ada kembang-kembang yang tersusun kemas dan beralun cantik ala-ala mini skirt

Untuk mudahnya, peplum ni merupakan fesyen yang sering digayakan oleh pelakon Saloma dulu. Trend lama-lama ni dah muncul kembali.

Peplum juga cantik digayakan bersama seluar palazo,skirt atau kain labuh seperti  potongan duyung atau potongan lurus. Tapi kalau boleh kain yang berpotongan itu janganlah ketat sangat

 And guess what, Wawa nak share tempat nak beli peplum ni dengan harga yang murah..

Off course la i kenal seller dia..

RM65 je untuk sepasang peplum+seluar palazo/kain mermaid.
Include shipping kos lagi ko..

Memang murah.


Meh tengok sendiri.


Comel tak staff GMC pakai peplum???



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...