Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

14 Apr 2013

The ATM Goalkeeper...

You know what...
actually one of my friend merupakan goalkeeper simpanan untuk pasukan ATM..

Nape tetiba cakap pasal dia plak..
Sebabnya match semalam antara KELANTAN VS ATM pada 13 April 2013 di Stadium Sultan Muhammad.

Tahniah diucapkan kepada team ATM..
This entry doesnt mean Wawa dah belot dengan my favourite team, The Red Warrior..
Kalah dan menang adat bertanding.
Kali ni rezeki ATM.
Mungkin lain kali rezeki Kelate plok..;p

Ops,, kita berbalik dengan cerita kawan Wawa yang goalkeeper tu
Sebenarnya tiap kali tengok ATM lawan, Wawa mesti carik2 mana la kawan Wawa..
Katanya dia tak famous.. main pun cikai je..mana layak main dengan star..
Hmm merendah diri plak dia.. (actually dia tinggi.. i mean tinggi la..eh apa aku nak cakap??)

Whatever it is..I'm still proud of you buddy..;)
Tak sangka kawan zaman sekolah rendah
Yang Wawa selalu buli, selalu cubit, selalu main kejar-kejar dulu bila dah besar dah main bola..
Bukan populariti yang kita cari,,
But as a friend, we will always support each other kan?
 
 
So let's me introduce you to my friend...
 
MOHAMAD HAFIZUDDIN AZUHAR..
 
Tudiaaa..sakan beraksi..(but the truth, i never watch his match..:p)

Eh bukan Apek ke kt sebelah tu..OMG... cam jepun la hairstyle dia..kiutnyaaaaaaa ( i mean Apek)

Nampak serupa.. Adik beradik ke??? Judin tolong jawap..HAhaha

Training..training..training.. No picture please..:P

 

Anyway..
I support and salute your career.
Kalau dah famous jangan lupa mak ayah dan keluarga yer..

Lupakan kita takpe...(hahhaha ayat konon sentap)
 
 
All the best in your career Judin...:)
 
 
notakaki: he's not my MR. OKU.. even their skins almost same..LOL
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...