Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

15 Apr 2013

Takziah Abangku

For those yang tak tahu tentu dah pening-pening lalat teka siapa abang Wawa..
Yup.. I am the eldest in my family..
Mana ada abang...
But actually i have a brother..
Abang angkat laaa..

Umar Nur Fitri..

Ni hah blog nye...


Konfem korang kenal sebab mamat ni femes..
Especially budak2 UITM Merbok.
Ingat lagi tak YDP kita??

Berbalik kepada cerita asal.
Baru-baru ini Umar kena rompak.
Bersenjatakan parang lagi.
Masya-Allah..nasib baik Umar tak pape..
3 lelaki perompak tu dah ambek Ipad and handphone2 dia..
Handphone nokia torchlight pun kena kebas jugak.


Nasib baik Umar okey..
Sayang kot kat abang aku yang gila-gila nih..

Mudah-mudahan Umar tabah menghadapi dugaan ni..
Mungkin kali ni bukan rezeki Umar.
Insyaallah kita mana tahu rezeki lain datang nanti..

Sama-sama kita doakan Umar agar tabah yer...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...