Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

16 Apr 2013

Identiti MR. OKU dipersoal...

Nampaknya makin ramai yang curiga dengan identiti MR. OKU..
Untuk pengetahuan, MR OKU is stand for 

" ONLY KEKASIH UNTUKKU"

namun conversation last night buat Wawa nak gelak..

Mr. J : Umur dah makin tua, bila nak makan nasik minyaknya?
Me: Makin tua pun nk buat macam mana, orang tak pinang kita.
Mr. J: Takkan xde orang nak kot.
Me: Bukan takde.. tapi dah tak pinang lagi.
Mr. J: Sape orangnya?
Me: MR.OKU.
Mr. J: Aikkk, rasa mcm kenal je dia.tp bukan yang tu ke??? Wawa kapel dengan orang OKU ke?
Me: What???


My MR. OKU is not orang kurang upaya  fizikal tu (actually he did..hahaha buta kaler)
Sebenarnya bukan dia tak nampak warna..
But dia x reti nak beza kalau main dengan kaler pelik2 seperti kuning kehijauan and others.
Time ni suka la nak kenakan dia..


Ada plak gosip timbul cakap Wawa kapel dengan bos Wawa..
Yelah.. My boss kan OKU..
aduyai... bukan..bukan..
He's my idol laaaa.
Not my BF..
He is my boss..;)


And who is MR OKU??




HAhahhahahhah

I know ketara sangat cropnyaaa...


What to do...


He hates Publicity..:P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...