Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

25 Feb 2013

Jadual Program Tak Update

Pasti ada readers Wawa yang pelik apabila jadual program Golden Minds Consultant yang Wawa  pernah post dulu tidak pernah diupdate..

Sebenarnya niat asal Wawa ialah untuk memudahkan peminat-peminat mahupun peserta program Abang Raja untuk mengesan lokasi beliau.
Namun, perkara lain pulak jadinya..
And I totally never expected that..

Ada peminat yang sanggup tunggu Abang Raja di lokasi program sehingga habis program
Semestinya, ia telah mengganggu kelancaran program Abang Raja.

Awak dah mengganggu program orang dan yang lebih penting
AWAK TETAMU TIDAK DIUNDANG...

So, untuk mengelak kejadian sama berulang,
JADUAL BELIAU PERLU DIRAHSIAKAN.....

Kadang-kadang Wawa pun merasa pelik dengan peminat-peminat tegar ni.
yes you can ask his advice..
Tapi perlu lah sampai 12 tgh malam pun sibuk nak call lagi..
Yang paling penting, selagi tak jawap mesej,
Selagi tu lah dok call dan sms tak henti-henti (the same number)..


Ni meh cheq plak nak bagi tips..

Tolong fahami keadaan dia..

Adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang sekalian..
Abang Raja ni orangnya sibuk
dia asyik travel sebab program dia memang padat.
pernah tak anda fikirkan siapa nak basuh baju dia?gosok baju dia? or lipat baju dia time travel?
Siapa pulak yang siapkan handout and slide presentation untuk every program dia?
And siapa pedulikan makan minum dia tiap kali dia travel?
the answer is.. HE DO EVERYTHING BY HIMSELF..

cuba bayangkan betapa penuh rutin hidup dia.
Seharian dia berprogram, berdiri sebelah kaki, sampai kering anak tekak..
dia jugak perlu masa untuk handle diri dia dan syarikat dia.

AND EVERYDAY..HE RECEIVED HUNDREDS OF CALL AND SMS PER DAY
So please...faham keadaan Abang Raja yer..



hah lari bos..jangan tak lari


nota kaki; Wah..P.A mithali sangat aku..!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...