Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

27 Dec 2012

Master dan PTD terjawab

Dalam tak diduga..
tiba-tiba Wawa dapat offer untuk interview sambung master di UITM Shah Alam.



Dan keputusannya ialah..
.
.
.
.
.

.
.

.
.
.

.
.

.
.
.
.
 Nanti2 lah sambung Master...
Lot's of think i need to consider now..

1) family: Both my brothers will incur lot of money. Azri request for car and Ahmad is sitting for PMR examination.. Surely, kami akan pakai banyak duit.
So i guess i should hold my studies first and pursue it later.
Dapat pursue dgn Mr. OKU lagi best kot..


2) Penat la...
hellooooo penat ke malas..
Sebenarnya malas ada jugak..
sebabnya i does not intend to pursue on Administration Science anymore..
Hangpa taw dak..cheq ni rasa cheq minat benda 2 sejarah..
Planning for Master of Anthropology and Sociology..
Currently I minat sangat baca pasal Tajul Muluk..
But don't worry..takdelah obses sampai percaya bulat2..
Ingat yer adik2 rukun Iman kita yang ke-6...
Semua ni ketentuan Allah..
So, currently i'm waiting for the original copy of Kitab Tajul Muluk from my boss...
And i will make some research and try to forget a proposal to Oxford University...Insha-Allah...


Pasal PTD tu..
Hmmm nampaknya i should just forget it..
Tak lepas second stage ni..
And sadly to say, all my group tak lepas..
Yang pasti hanya Encik Jantan Keparat merangkap YDP Pencen plus En. Lelaki ini je lepas..
cuba teka sape..

...

.
.
.

.
.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.
.

.
Taraaaaaa..
Adik beradik angkat Alleycats..

En. Umar NurFitri..

Jom sama2 support dia k!!



Oklah..nantikan next entry..




Bye....


Assalamualaikum



24 Dec 2012

Alhamdulillah Sudah Bergraduasi

5 Disember 2012 yang lepas,
secara rasminya Wawa telah menerima Ijazah Sarjana Muda Sains Pentadbiran dan Pentadbiran Polisi
dan alhamdulillah dengan kelas pertama..

Terima kasih buat semua yang menyokong sepanjang pengajian di UITM Merbok, Kedah (Suddenly i miss this place like crazy)

terima kasih for the present...
Mr.OKU, saya tak tuntut lagi hadiah dgn awak...jgn buat2 lupa plak yer..;)


My family,,the backbone to my success

Alhamdulillah..



Buat adik2 yang belum grad,
Banyakkan bersabar yer!!
Make sure give the best masa study supaya korang tak menyesal lepas tamat belajar nanti..
Percayalah..lepas habis belajar tentu korang rindu nak masuk belajar balik..

And make sure grad with flying colours yer..

Boleh tuntut present dengan insan2 tersayang..

Reader2  yang belum bg hadiah tu jgn lupa send dkt Wawa yer!!

Kalau takde, hadiahkan doa dari jauh..

I really appreciate that..


:)

Akur Janji



Jom santai.. Seriusly skrg Wawa sukaaaaaa sangat lagu ni...

Lirik Lagu Akur Janji – Eddie & Wanie
Tak pernah ku menduga
Kan bertemu denganmu
Bersatu di alam cinta

Tak pernah ku merasa
Bahagia begini
Di sisimu

Kekasih ku sayang kan kamu
Cintaku kasihku untukmu
Kekasih hanya kau ku mahu
Hidup dan mati bersamamu

Akur janji setia padamu
Akur janji menjaga hatimu
Akur janji jiwa dan ragaku
Ku serah padamu

Akur janji ku hanya untukmu
Akur janji kaulah kekasihku

Akur janji seluruh hidupku

Ku serah padamu

Aku tak bisa sendiri tanpamu
Sedetik pun ku tak mampu
Sejuk hatiku oh tenang jiwaku
Memandangmu

Hatiku hatimu telah bertemu
Sayangmu sayangku jadi satu
Rindumu rinduku disimpulkan
Terciptalah sebuah ikatan

Akur janji setia ku padamu
Akur janji menjaga hatimu
Akur janji jiwa dan ragaku
Ku serah padamu

Akur janji ku hanya untukmu
Akur janji kaulah kekasihku
Akur janji seluruh hidupku
Ku serah padamu

Ku percaya
Jodohku denganmu
Ku percaya
Kau permaisuriku
Ku percaya
Kasih sayang kita kan kekal abadi
Moga Tuhan merestui

16 Dec 2012

Kerja Baru..

Helllllooooo korang....eh silap.. Assalamualaikum...:)

Apa Khabar Semua..

Lama nya tak update..

Rasanya ada masuk sebulan..


Meh kita ringkas kan cerita..



1) Skrg Wawa dah tak kerja dengan Giosis Gmarket tp bertukar kepada Golden Minds Consultant.
Korang mesti familiar dgn nama tu kan??

Company Abang Raja Shamri Raja Hussin..

Currently, i'm happy to work here..
 

Dekat dengan rumah, boss sporting, penuh motivasi, clicks pun gila2..

Suka..suka,suka...



Taraaaaa this is my bossss


Hmm nampak sangat Wawa selalu tukar keje kan..:P

Hmmmm nak taw cerita lanjut...

nantikan entry seterusnya..



Miss u all...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...