Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

23 Jul 2012

Keep Planning Wawa!

Korang taw tak Wawa sbnrnya dah lama simpan hajat ni
Cuba teka ape??







BEKERJA DI OVERSEA!!!


Rasa mcm syok je mereka2 yg tinggal di oversea 
Kumpul duit banyak2 then balik Malaysia..
Tentu kepulangan di Malaysia pun dpt sambutan meriah dr keluarga..
Maklumlah jarang nak balik..

MEmang ada Pros and Cons dia nk keje di oversea
First, memang susah la nak jumpa kelurga.
Berdikari la jawapnya
Yang paling menghibakan, bila ada kematian keluarga terdekat, susah nak balik

Tapi kan tiap kejayaan memerlukan pengorbanan
Currency tinggi kot..
Boleh bagi kesenangan dekat keluarga (tak kisah la walau kita di perantauan ni hidup susah)



KOrang bleh try usha link nih.

Bekerja di DUBAI..





Usha BLOG ni pun ok..




nak tau kelebihannya??


tgk sini







nota kaki: En.OKU, jom temankan sy keje kt oversea nak?

12 Jul 2012

Photoshoot Sawah Padi

Biarpun esok ada last paper..
Wawa ngan rakan-rakan sibuk dengan photoshoot di sawah padi..
Maklumlah..Kedah kan Negeri Jelapang Padi..

























Subhanallah..cantikkan pemandangan..


Moga esok mencapai kejayaan untuk peperiksaan akhir..:)

Galeri Reka Bentuk

Esok dah last paper untuk degree baru sedar yang UITM Kedah ni ada Galeri Reka Bentuk rupanya..
Dengan penuh jakun dan terujanya...
Inilah hasil penerokaan kami..







suka gile meja ni..kreatifff..nak satu letak dalam rumah nanti..:P











nota kaki: Kreatifnya budak2 Art and Design UITM Kedah ni..
Agak2 boleh tak nak guna khidmat diaorang je jadi "wedding photographer"??

HAHA

Doakan esok last paper....
last final exam...

LAST DAY BE A DEGREE STUDENT AT UITM KEDAH..


(tetiba rasa sedih)



7 Jul 2012

Ice Cream....

Jangan ingat budak2 je suka ais-krim..
Wawa pun tergolong dalam golongan yang suka makan ais-krim
Kononnya nak cepat gemuk (tapi tak gemuk-gemuk pun..)

Kalau nak ikutkan..
Hanya 3 perisa ais krim yang Wawa giler2 suka..
Hangpa wat mai la macam2 ais krim pun, 3 ais krim ni je yang Wawa minat..

1) Horlick Crunch McFlurry
Price : RM 4.50 (exclude tax)
Dijual kt McDonald..
Seriusly sedap gila ais-krim ni..
Memang la rasa horlicks, but at the same time ada rasa nestum and cruncy2 sket..
Pernah mengidam sampai en.O.K.U pun tak larat nak layan..
Maklum la kat tempat dia takde MCD..
Memang memikat rasa dan pandangan..
Nah usha gambar je..







2) Ais Krim Paddle Pop Rainbow
Price: RM 1.00

Kalau pegi kedai2 runcit untuk beli ais krim
Konpem Wawa akan cari ais- krim ni dulu..
Sejak kecik memang suka gila perisa ni..
Buat mai la aiskrim mat cool ke, magnum ke, drumstick ke..
Gua tak pandang sume tu
Paddle Pop Rainbow tetap dihati


\



3) Ais Krim Keladi
Price: Depends

Perisa Keladi pun Wawa minat.
Tak tau la harganya berapa..
Kalau korang beli yang dalam bekas tu, boleh la cecah RM5 and above
tapi Wawa biasa makan yang ais krim potong ni je..
Seringgit pun dah boleh dapat..
Syok weh perisa keladi..
Tambah ag dia kepit ngan roti
fuh kenyang..




nota kaki: Seronok melantak Horlick McFLurry after first exam paper tadi..

6 Jul 2012

Servis Management Notes

Setelah sekian lama menunggu akhirnya esok merupakan first final exam paper Wawa untuk semester last ni..
Paper Servis Management in Public Sector
Di ajar oleh Madam Siti Hajjar Mohd Amin

Hasilnyaaaaaaaa.......
inilah seni yang dihasilkan bila study last minute dekat2 nak final
Tulisan pun dah macam sahabat baik dengan en ayam..(moga ayeemayam tak mark blog aku)











Mohon tolong doakan untuk menjawab dengan jayanya esok hari...

Insyaallah...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...