Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

25 Aug 2012

STAR PROGRAM




Wawa dah dapat offer daripada JPA untuk STAR Programme
STAR programme ni merupakan satu program khas untuk pemegang biasiswa JPA dan MARA dengan kerjasama Talentcorp   untuk membenarkan mereka berkhidmat dengan private institution yang terpilih setelah tamat belajar

Maknanya, sekarang Wawa takdelah terikat untuk serve kepada government sahaja
and for your information, selected Private Institution listed pun memang company yang not bad..
However, Wawa dah dapat panggilan untuk jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik
Jadi, takdelah government tak panggil serve..
But still I can try for STAR programme kan?



Nah..
Untuk korang yang nak taw lebih pasal STAR programme

Moga korang doakan yang terbaik untuk Wawa

4 comments:

  1. hai.
    Saya pun dapat star progamme gak.
    Tapi mcm blurrr je.
    kiranya dengan program ni, kita boleh mohon kerja dengan company swata yang disenaraikan.betul x?
    Jawatan pegawai tadbir diplomatik tu mcm kerja goverment jer. kiranya awak dah dpt kerja.
    so kiranya, x payah guna STAR program la erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ke?tahniah awk.STAR program hanya utk pemegang biasiswa jpa dan mara yang terpilih.

      dari apa yg sy phm,kita diberi peluang utk khidmat dgn private sbg ganti 4 tahun kontrak kita dengan government

      Anything kena kena inform jugak dkt STAR ni kita dapat private or public..;)

      Delete
    2. Nak tanya satu perkara ape yg awak paham dengan tarikh 21 september yang kat email tu. nak tanya kwn2 tapi kwn2 x dpt pun star program nih.

      Delete
  2. dari apa yg sy faham.kita perlu submit resume dah update perkembangan terbaru kita sebelum 21 sept tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...