Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

25 Aug 2012

Seleksi Raya 2012

Assalamualaikummmmmmmmmmm
Rasa macam lama tak update blog..
Maklum lah sakan beraya 
Kesempatan ni Wawa nak ucapkan 


SALAM AIDILFITRI 

Moga kita semua akan dipertemukan lagi untuk Ramadhan akan datang yer!!!

Ada beberapa keping gambar untuk dikongsikan bersama reader2 sekalian..

1 Syawal

Kami bertema oren




2 Syawal

Sambutan hari lahir Wan Hasif Syahmi ke 2

budak ni stail ambek gambar tutup mata

Adik beradik Mama bersama pasangan masing-masing
From left: Mama, Pocik Mud and Mok Yah, Ayah Ngah and Cik Yah, Ayah Teh and Teh, Maklong

Ni plak family Mokdah

Nilah family Mokyah..This is the first year they celebrating Raya with us
kami geng muda belia
Ni geng2 belum kawin. Sesape berminat sila isi borang
Just look how big our families..ni pun ada lagi x masuk..;)

My beloved family






4 Syawal

Attending Wedding Ceremony my beloved sister Wan Arina & Mohd Amin

Selamat Pengantin Baru Kakna


5 Syawal

Spending the day with my Mr.OKU

This cat is not the Mr. OKU that  I had mentioned above

6 Syawal

Bersama Syafirah Azmi (kawan lama di SKPC)
Kami menyertai OPEN HOUSE dirumah cikgu Roffendi




Bersama Uncle Midun and Wife sewaktu majlis perkahwinan anak perempuannya di Pasir Mas

Uncle Midun ni orang yang paling Wawa takkan lupa jasanya
Dialah yang banyak membantu Wawa masa mula2 dapat belajar di Kedah dulu.


Selamat Hari Raya semua


Nota kaki: Mood Raya semakin habis. Mr.OKU dah kalut ajak training untuk persediaan ke assessment centre.
Mood bersukan la pulak..@__@

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...