Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

3 Aug 2012

Saya Grad First CLassssss!!

Assalamualaikum
X jawap dosa. kalau jawap sayangggg (gedik maria elena plak)
first of all, sori sbb lama gile x update 
kemalasan sangat2..
Maaf la yer buat reader2 yg slalu buka page ni tp xde entry baru..

Ni entry baru nk cerita
Bukan nk riak or nk sombong
tp nk mengucapkan syukur banyak2
Alhamdulillah ALLAH tu sangat adil
Semester akhir Wawa berjaya kekalkan Dean List menjadikan Wawa tamat dengan first class
Dapat berapa2 tu biarlah rahsia ek....

SYukur sangat2..
Tp adalah sikit rasa terkilan..
kalaula sem 5 hari tu dapat dekan, mesti dh tercalon untuk ANC
takpelah.rezeki ALLAH dh tentukan..

SO,
Kesempatan ni nak ucapkan terima kasih banyak2 buat lecturer2 UITM Kedah yang sangat supportive
Sir Nash, Miss Yanti, Sir Helmie, En Mie, Sir Pedot, Sir Hai, En. Die, En Adnan,Madam Jaja, Madam Fifa, Madam Lyn, Madam Bawani, Madam Anis, Madam June dan semua la...

KAwan2 pun sentiasa baik2 dan layan karenah gila2 Wawa.. thanks geng..korang memang the best..

Thanks jugak dkt EN. OKU ..final last sem ni result naik mendadak.dr bukan dean list ke dean list..terima kasih awk..awk banyak support sy..

Tak lupa jugak buat family.Mama yg slalu bg duit.heheeee.banker ni sangat penting..this is all for you..
Insyallah lepas ni turn Wawa plak jadi banker Mama..:)



YAHOOOOOOOOOOOOOOO!!!

SAYA SANGAT GEMBIRA



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...