Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

6 Jul 2012

Submit Research

05072012
Akhirnya Wawa dah berjaya untuk menghantar hasil kajian kami 
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar

Pelbagai rintangan dan dugaan kami hadapi demi menyiapkan research ni
Rasanya kalau dah jadi pelajar part 6 AM228 nih,
Korang ibarat mengabdikan diri untuk research je
Subjek ni berat weh..
Tak caya...try lah..

Sbb tu Wawa memang nak tabik spring untuk mereka2 yang sudah berjaya menamatkan Ijazah, Master and PHD diaorg..
Mereka2 ni memang kental..
Nak siapkan research memang mencabar...

Enough with the hardness..
Moga saki baki menjadi pelajar semester akhir meninggalkan memori indah buat kami..


My research report..Akhirnya siap jugak..

With Sir Badrul Azmier or Sir Bad.. Sir ni sangat teror dalam bab2 polisi dan politik..Bergosip ngan sir memang best...gonna miss u sir Bad..;p

My research partner yg sengal...Kechik

Our memories with beloved supervisor, Madam Azlyn Ahmad Zawawi,Thanks for the guidance Madam Lyn..


Pictures with one of my respected senior lecturer, Dr Zauyah Abd Razak..I totally adore her ..:)

Berakhirnya research bukan bermakna perjuangan sebagai pelajar semester akhir sudah tamat
Peperiksaan akhir masih menunggu..


7hb  July 2012      Servis Management in Public Sector
10hb July 2012      Strategic Management in Public Sector
13hb July 2012      Seminar in Public Management



DO PRAY FOR MY SUCCESS...;)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...