Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

23 Jul 2012

Keep Planning Wawa!

Korang taw tak Wawa sbnrnya dah lama simpan hajat ni
Cuba teka ape??







BEKERJA DI OVERSEA!!!


Rasa mcm syok je mereka2 yg tinggal di oversea 
Kumpul duit banyak2 then balik Malaysia..
Tentu kepulangan di Malaysia pun dpt sambutan meriah dr keluarga..
Maklumlah jarang nak balik..

MEmang ada Pros and Cons dia nk keje di oversea
First, memang susah la nak jumpa kelurga.
Berdikari la jawapnya
Yang paling menghibakan, bila ada kematian keluarga terdekat, susah nak balik

Tapi kan tiap kejayaan memerlukan pengorbanan
Currency tinggi kot..
Boleh bagi kesenangan dekat keluarga (tak kisah la walau kita di perantauan ni hidup susah)



KOrang bleh try usha link nih.

Bekerja di DUBAI..





Usha BLOG ni pun ok..




nak tau kelebihannya??


tgk sini







nota kaki: En.OKU, jom temankan sy keje kt oversea nak?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...