Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

7 Jul 2012

Ice Cream....

Jangan ingat budak2 je suka ais-krim..
Wawa pun tergolong dalam golongan yang suka makan ais-krim
Kononnya nak cepat gemuk (tapi tak gemuk-gemuk pun..)

Kalau nak ikutkan..
Hanya 3 perisa ais krim yang Wawa giler2 suka..
Hangpa wat mai la macam2 ais krim pun, 3 ais krim ni je yang Wawa minat..

1) Horlick Crunch McFlurry
Price : RM 4.50 (exclude tax)
Dijual kt McDonald..
Seriusly sedap gila ais-krim ni..
Memang la rasa horlicks, but at the same time ada rasa nestum and cruncy2 sket..
Pernah mengidam sampai en.O.K.U pun tak larat nak layan..
Maklum la kat tempat dia takde MCD..
Memang memikat rasa dan pandangan..
Nah usha gambar je..







2) Ais Krim Paddle Pop Rainbow
Price: RM 1.00

Kalau pegi kedai2 runcit untuk beli ais krim
Konpem Wawa akan cari ais- krim ni dulu..
Sejak kecik memang suka gila perisa ni..
Buat mai la aiskrim mat cool ke, magnum ke, drumstick ke..
Gua tak pandang sume tu
Paddle Pop Rainbow tetap dihati


\



3) Ais Krim Keladi
Price: Depends

Perisa Keladi pun Wawa minat.
Tak tau la harganya berapa..
Kalau korang beli yang dalam bekas tu, boleh la cecah RM5 and above
tapi Wawa biasa makan yang ais krim potong ni je..
Seringgit pun dah boleh dapat..
Syok weh perisa keladi..
Tambah ag dia kepit ngan roti
fuh kenyang..




nota kaki: Seronok melantak Horlick McFLurry after first exam paper tadi..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...