Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

24 Jun 2012

VIVA berlalu

Alhamdulillah 
akhirnya VIVA sudah berlangsung dengan jayanya..
Jutaan terima kasih Wawa ucapkan kepada panel2 yang sungguh dedikasi
Panel-panel penilai terdiri daripada Dr.Zauyah,Madam Mahazril dan Sir Hazlami
Sangat dedikasi meraka ni
Bayangkan untuk VIVA semester ni, kami mula jam  2.30 petang dan tamat 2 pagi
Panel2 tetap melaksanakan tanggujawab mereka dengan jayanya

As for me,
Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar
Meskipun pembentangan tidak dapat dihabiskan kerana tak cukup masa (bayangkan my turn 12.30 malam.semua dh ngantuk time tu)
Soalan-soalan yang ditanya oleh panel dapat kami jawap
Hanya sedikit pembetulan perlu dibuat untuk mencantikkan lagi kajian kami
Terima kasih buat panel2 yang memberi komen2 

Sesungguhnya, meskipun pelbagai rintangan dan dugaan yang terpaksa kami hadapi sepanjang menyiapkan research ni, 
Ia tetap memberikan pengalaman berharga buat kami
Terima kasih buat supervisor Wawa, Madam Azlyn Zawawi kerana sudi membimbing Wawa dan Kecik
Tak lupa jugak buat rakan-rakan yang sudi memberi pandangan dan idea 
Meskipun ini merupakan saat2 terakhir kita bersama, namun korang akan tetap dalam hati (sedih weh nak tinggal Kedah ni)


My research partner,Kecik..(OMG Apasal Wawa nampak gemuk..cissss)

With Madam Siti NorFazlina..Lecturer Malaysian Economy Wawa..LOve her..Madam ni baik  dan caring..;)

Borak2 ngan Secretoo dan Nana...Maklumla dah ngantuk menunggu turn kami...

Taraaaa..this is my research... "Relationship Between The Hindrance Factors and Working Women's Attitudes  Towards Pap Smear Screening Test"


VIVA dah tamat
5/7/2012 merupakan tarikh terakhir submission research kami selepas pembetulan dibuat
Selepas itu kami akan fokus untuk final exam terakhir kami di UITM Kedah ni (I'm gonna miss u so much UITM)

Hah korang sume dah ready ke nak final nih??
Lepak2 jugak,..study jangan lupa taw..


Ni nak bagi tips sket..
Korang tulis besar2 kat dinding tarikh paper2 korang
Barulah korang sedar yang exam dah dekat
and at the same time dapat prevent korang dari lupa nak hadirkan diri untuk final korang..

Nah tiru macam ni taw...



Amacam???
Bagus kan inisiatif ni..

Good Luck Buat Pemilik Jadual diatas dan tak lupa juga buat reader2 sekalian..
Buat yang terbaik taw utk final ni

nota kaki: Jangan Lupa Doakan Wawa jugak

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...