Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

20 Jun 2012

Jom Niaga

Hari ni Wawa nak ajak korang berniaga plak..
Nak berniaga ape tu terserah..
Maklumlah ada yang berkata 9/10 daripada punca rezeki ialah melalui perniagaan

Sebenarnya hari ni Wawa join Himpunan Usahawan Jom Niaga di UITM Kedah
Alang2 dia buat kat UITM, so join jela kan
tak rugi pun
dapat makan free..hehhehhe

Malamnya pulak siap ada konsert..
Dengar khabar ada ramai artis yang mai
Ada Black Mentor, Zed Zaidi, Hujan and others 
Cheq dengaq2 gosip jela..
Maklumla cheq tak pi konsert tu
Sibuk dow..pulun research.

Berduyun2 la manusia yang hadir dan memenuhi UiTM Kedah ni (femes Uni cheq tetiba)
Banyok benor keretanya..sampai mike kena jalan kaki sebab parking dekat Malinja..haishh penat

Moh ler tgk gambar...

Ni tak nampak orgnya sangat kan..walhal penuh weh..tgk kreta tuh..kt luar pun ada ag,,

Awek ni memang model utk karnival ni..

Taraaaaa I will gain more BMI..:)

Dua beradik ni pun sibuk nak mai

Jom berkenalan dengan Upin dan Ipin..



Yang Wawa nak share dlm entry nih ialah memang benar perniagaan tu 9/10 dari punca rezeki
Rezeki Allah ni banyak..Bumi Allah ni luas..yang penting rajin berusaha yer kawan2..chaiyok..!!


nota kaki: kononla nasihatkan org.diri sendiri pun pemalas

X sabar eh nk habiskan degree...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...