Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

13 May 2012

Test PTD M41

Reader2 pernah tak join exam utk PTD M41 nih?
To those yang pernah konpem paham kan..
to those yang tak taw..meh nak habaq mai..

test tu sangat2 mencabar ok..
korang akan berpeluh2 dalam dewan exam tuh..
dia ada 5 seksyen dan yang paling mencabar 2 seksyen pertama iaitu seksyen A dan B

Saat ni..korang akan rasa, berapa banyak buku pun korang baca, 
still korang xleh nak agak seksyen A tuh
seksyen B plak...pastikan otak korang jadi kalkulator..

seksyen B melibatkan soalan matematik yg berpuluh ribu punya angka,
no calculator, and tak boleh conteng kertas soalan..kertas conteng tak disediakan
so, memang terbaik..
memandangkan Wawa nih dah biasa break the rule, so habis kertas soalan tuh kena conteng..
tp still gak main tembak-menembak masa jawap.haiishh


To those yang bakal ambek or nak ambik..Chaiyok korang..

Tolong doakan Wawa..insyaallah la..kalau ada rezeki dapat..kalau tak dapat pun takpe..
Pengalaman amat berharga..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...