Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

15 May 2012

Research oh Research

Korang taw tak jadi pelajar semester akhir ni memang banyak cabaran
Kalau tgk jadual kelas memang happy la sangat
Tapi sibuknya masya-allah
tension jika dipikir2 balik
Paling sakit paper nih

RESEARCH METHODOLOGY

perahlah otak and keringat korang habis2 untuk skor paper nih
Nak siapkan 5 chapter tu memang jenuh..
haishh
sabor jela

Wawa merapu ape ntah..
Sebenarnya dah stresssssss menggila
alhamdulillah takde dugaan sangat utk chapter 1-3
 namun cabaran terbesar nak cari respondent

macam2 organisasi kami pilih
dari medical background university, cikgu sekolah menengah dan sekarang pekerja kilang
memang still tak settle2

target responden sampai 100 orang
nak dptkan figure tu punyalah susah
kan best kalau bleh suruh depa click ni je


Canggih tak?
haishh boleh tak saya nak guna teknologi nih?
nak jimat duit

tu tak termasuk ag tekanan2 dari paper2 lain
masalah2 kewangan, group,cinta, family sume lain cite..

SO BERSEDIAKAH ANDA???

k bye..tension..


nota kaki: Allah memang suka uji orang yang dia sayang..Sabar ek Wawa..Allah sayang tu..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...