Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

23 May 2012

Hot items

Assalamualaikum readers sekalian..
Kali ni  Wawa nak jadi usahawan berjaya nih..
meh tolong Wawa menjayakan bisnes nih..Hehehe

JEng..jeng..jeng

Actually memandangkan Wawa dan rakan-rakan dah semester akhir,
Kami pemilik rumah sewa 35c Taman Lembah Bujang, Bedong Kedah
nak jual barang2 kami..
Jenuhla kan nak mengangkut semua barang2 ni bawak balik kampung..
Nak2 Wawa dok Kelantan..

So Kami nak jual murah2 je..

Betul2 murah..kira berbaloi la..

Tak caya???
Usha sendirik..


Anything korang boleh contact Wawa direct..utk barang2 yang tak dijual skrg, korang boleh pre-order dulu..

Sebarang pertanyaan or nak tgk sendiri barang tu pun boleh call or msj kami anything (msj is more proper kot..takut x smpt nak jawap call..dun forget to include ur name plak...)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...