Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

28 May 2012

Family Family Family

Korang taw tak ape hadiah yang paling berharga Allah beri dekat kita??
Semestinya..Kasih Sayang Keluarga
Alhamdulillah..I feel so lucky for this love..

26-27hb Family Wawa datang beramai2 ke Kedah dan Pulau Pinang 
Tujuannya utk meraikan majlis perkahwinan sepupu Wawa, Angah...
Sangat2 meriah dan kecoh..
Bayangkan konvoi sampai 9 bijik kereta dan mcm2 berlaku..
I really miss this moment..

my big family..ni pun ada lg x x masuk..hehe..

Family "S"..Thanks Mama for buying us all these cloth..;)

Ni Family Ayah Ngah bersama perngantin, Angah...
Dari Kiri : Kak Ila, Ciksu,Ziara, Elin, Cik Yah and Musadiq, Angah, Ayah Ngah, Kak Dani, Abe Zam ( x napok muko plop doh)

Dari Kiri: EMy, Wawa, Ciksu, Ira and ELin...gambar depan apartment yg kami sewa..Ancasa  dekat KOMTAR..

Pengantin ni sawan..tikam ahli rombongan..;P
Syafiq, Azri and Angah


Inilah abe chik kito..Ahmad..kesian dia..jalan jauh2 tp sakit perut..

Pemandangan dari feri di Pulau Pinang

Mama with her DCA..sblm DCA kena gores..haishhh..terkilan sungguh


Rombongan family yang paling besar..Family Mak Long



Kalau budak 2 orang ni baik ngan Mama, tentu nk bodek something 
This is my family with Angah..

Supermans diatas feri...
Wawa,Anis,Apit,Azri,Elin and Emy

Bergambar selepas majlis akad nikah angah..

Inilah famili teh saya..
Depan:Long,Anis,Akhirul and Apit
Blakang: Ira, Ayah Teh,Angah, Teh and Emy



Dear Angah..
Selamat Pengantin BAru...
Moga Bahagia ke akhir hayat.
Moga dapat baby comel2..
harapnya x ikut kaler kulit mu..:P
I miss u so much.
Teringat plak kenangan zaman kecik2..
Main2 sama2 tgk2 skrg angah dah kawen
cptnya masa berlalu..huhuhu
Jadi suami yang baik k my kazen..;)





1 comment:

  1. tag kamu d cni ~

    http://ruiskamimie.blogspot.com/2012/05/segmen-ain-nak-review-blog-korang.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...