Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

19 May 2012

1st Colloquium dan Service Management Test

Rutin harian pelajar semester akhir saya semakin sibuk..
Hari ini berlangsungnya 1st Colloquium anjuran kelab Bachelor Admin Science Club
Bagi mereka yang tak tahu, colloquium tu ape..
meh nak cerita sket
Maksud colloquium tu lebih kurang macam academic seminar..
Presenters akan present paper diorang untuk dikongsikan kepada pelajar2..
Bersyukur dan berterima kasih kepada pihak penganjur kerana memberi peluang kepada group Wawa untuk menjadi presenter pertama.
Maklumlah..presenter pertama ni dapat fokus lebih dari lecturers dan hadirin
Sememangnya bersyukur sangat td sebab Wawa dapat nasihat dan komen2 membina dari pensyarah2 yang hadir..Terima kasih Madam Zauyah, Miss Yanti, Madam Zafifa, Sir Helmi, Madam Fazlina and Miss Zarina..;)



Sibuk buat preparation sblm present..

My research partner,  Kecik...(wat2 senyum walhal "butterfly in my stomach")


our group during presentation


Alhamdulillah Colloquium berjalan dengan baik..terima kasih jawatankuasa penganjur dan pensyarah2 yang memberikan sokongan kepada kami.Sememangnya ini akan menjadi pengalaman berharga buat kami pelajar semester akhir.


Dalam dok kalut present paper,
Next week 20th May onwards..melambak2 test menunggu giliran..
Doakan Wawa untuk test Service Management pagi esok..

Jom2 kita study..




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...