Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

7 Mar 2012

Bukit Bendera....

Dengan penuh jakun dan rendah dirinya..
Saya mengaku yang ini merupakan first time saya naik kereta kebal..
Dekat Bukit Bendera..

Pengalaman yang mengujakan..
Ingatkan dah tak sempat nak ke sana..
Akhirnya...
Di semester akhir pengajian..
Saya ke sana bersama cik "kelly" tercinta..
Thanks to Uncle Mat sebab jd tourist guide kami..
Siap blanja karoake sampai 2 jam...

Terima kasih  banyak2..
Jasamu amat dikenang..

Dekat belakang tu Bukit Bendera..

Mengabadikan kenangan bersama Mama and Orked

Tiket naik cable car..thanks to Uncle Mat..(atas  permintaan, gambar  terpaksa dirahsiakan)

Mamat Perantau,Mama and me


Classmate ever..Shahril, Wawa and Orked





My beloved and sporting Mama..I  love u  Mama..

Mama drive dari Kelantan ke Kedah semata2 nak hantar  Cik Kelly..
Terima kasih banyak..
Saya sayang mama sangat2..

Ni gambar time hantar Mama naik bas ..

Me, yaya and kecik...


Bukit Bendera is awesome..
Cantik pemandangan kat atas tu..
Sorry not too much pictures to share..
Balance of the pic ada dengan mama..


note: sukanya bila dapat jalan2..adakah dengan adanya Cik Kelly, "kaki" saya makin panjang lepas ni??

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...