Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

21 Mar 2012

Ber-Jirankan Setan

Cewah tajuk entry dah mengalahkan Metro.hoho
Hiperbola melebih..
Sebenarnya tak dak la teruk mana pun..

Post ni nak bercerita pasal ape Wawa alami semalam.
Korang nak dengar tak cerita setan-setan ni?
hahahaa..awas..yang pasti ini bukan cerita hantu..

Di sebabkan gedik lama tak lepak umah kawan.
dalam pukul 12 malam Wawa pi tido umah kawan Wawa
sampai2 je depan pintu,kami disambut dengan suara aneh di pagi hari (pagi la dah masuk 12 tgh malam keatas)
Suara orang melalak bagai nak gila..
suara tu datangnya selang sebuah rumah dari umah kawan Wawa tu..
Tapi punya lah kuat minah tu gaduh (i guess with his boyfie by phone call)
dengaq sebijik2 kot.macam2 kata indah kami dengaq..
babi,bengong,gemuk,merayu..ops my blog xleh mencarut2..;P
Nak gelak pun ada..

Wawa ni jenis yang malas nak ambek taw hal orang
So wat bodoh la..
tapi suara minah tu sampai pukul 3 pagi tak habis ag..haishh.. tekanan weh tekanan..

Ni antara plan2 gila yang Wawa ngan kawan rasa nak buat..
1)dengan muka kononnya baru bgn tido,pi ketuk pintu umah minah tu dan buat-buat tanya
"maaf ada org masuk antu ka?'
2)pi ketuk umah dia dengan pakai kain telekung semayang,cakap..
"dik,akak nak tahajud.jom join skali"
3)lempaq botol kaca depan umah tanda protes
4)jerit kuat-kuat "woiiiiiiii,x reti bahasa ke org nk tido memalam ni"
5)ketuk pintu umah, terus cakap.."weh,hang clash jela..org lain pun ada jantan gak,tp x meroyan cam hang"

hhahaha plan-plan gila ni hanya plan semata-mata
tak kesampaian untuk dilaksanakan..
disini Wawa nak NASIHAT sikit kat budak2 yang bercinta ni..
Maklumlah, standard ar..cheq pun pernah ja bercinta..

1)kalau lelaki tu slalu dok buat hang nangis,gaduh2 mcm org sawan..percayalah..korang takkan tahan lama..lupakan jela dia..baik hang xyah kapel..tak dak nak sakit ati..
2)org yg btul2 cintakan kita takkan sampai ati buat kita menangis..
3)CiNTA TU MEMANG MEMERLUKAN PENGORBANAN..TAPI DARI HARI2 DOK BERENDAM AIR MATA..BAIK PI BERENDAM KAT AIR TERJUN..
ape tgk2..jeles tgk aku berendam?


note:dekat umah sewa Wawa pun ada gak jiran yg suka main gerudi malam2..hishh sabo jela..
"kami memang lena sangat tido dengan bunyi gerudi pakcik.rasa nak gerudi kepala pakcik"

hehe DCA 5846..dah sampai..(ops lari topik..percayalah ini memang takde kaitan dengan kisah jiran setan)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...