Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

26 Feb 2012

Saya tak nak berpisah dengan awak laaaa....

Minggu ni merupakan minggu terakhir Wawa akan  berada di Kelantan
Next Sunday will be at Merbok.
Again..
Frankly speaking..saya sedih...

boleh tak saya tak mau balik Merbok???
Sebabnya saya ....

saya.....

saya....


pasti...

konfem...

certain...

yang saya akan rindukan awak......

....
...
...
....
....
....
...
...
...



Rasanya awak rindu saya jugak tak??

Tapi....

Sorry ek Choi Hang Wo,

Saya curang...

Saya bukan rindu awak SORANG....

Saya lebih rindukan mereka.....




SALARYMAN CHO HAN JI

arghhhhhhh tekanan...
dah tak bleh nak tgk every week...

sebab kat Kedah takde Astro...


note: Ada sesape taw macam mana nak tgk drama ni online...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...