Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

26 Feb 2012

Kekasih saya concern pasal saya...;P

Korang taw tak macam mana perasaan kalau dapat mesej dari orang yang kita suka??

Mestilah korang pun taw kan??

Aishhhh..

Rasa gembira gegilaaaaaa...

Rasa nak meloncat sampai ke dinding..........



saya heppyyyyy gila hari ni..

terima kasih awak....

tak sangka awak concern jugak pasal saya...




Walaupun awak sibuk...
Sempat jugak awak kirimkan link untuk saya...


(wink..wink..wink....)



Love you more Jung Gyu Woon....


note: Saya janji akan tonton drama awak ni..Jangan bimbang..Saya tak curang lagi..;P

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...