Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

21 Feb 2012

Future Plan

Saya dah start merancang utk masa depan
Maklumlah..dah nak habis degree..

Kawan-kawan Wawa pun dah banyak tentukan hala tuju diorang

1) Kerja
2) kawen
3) Sambung master

Among all, Wawa pilih no.3 la..
Nak keje...Macam malas
Nak kawen..Lagi malas
Nak sambung master..Malas jugak..tp better la dr pilihan lain..

Mama pun dah start bising2 suruh sambung belajar.
Katanya kalau dah kawen nanti susah nak belajar
Belajar la tinggi-tinggi
Enjoy puas2..
Kerja elok2..
Pastu baru kawen ek..

Hmmmmm....
Ni rancangan Wawa..

Masters in Social Anthropology at Oxford University



Ni plak kalau korang nak taw lagi banyak pasal course ni
Sila click



Apa pendapat korang??

Course ni sesuai tak dengan Wawa??

Jangan lupa utarakan pandangan anda taw..


Note: orang lain sibuk pasal result final semester 5 esok..
saya pun sibuk jugak..nervous gila..
tp takpela..malas nak pening kepala...
Bak kata someone tu..
"You result does not reflect you"
Thanks for the advice.
Biarpun dia sikit pun tak kurangkan kebimbangan Wawa...


2 comments:

  1. Masters in Social Anthropology at Oxford University? marveloussss!!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. berangan je tu..sbnrnya hbs blaja nk kawen..jadi isteri solehah.. dok rumah jaga anak..moga berjaya di akhirat kelak

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...