Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

9 Jan 2012

Mesti ramai antara korang pernah buat kan?
Where u spend most of your time to watch movies..
Pada yang banyak duit tu..
bolehla nk movie marathon dekat panggung wayang..
tp kpd yang duit nazak2 dekat2 akhir sem ni..
Mohler kite tgk movie kat laptop je..

Selepas sibuk jejalan ngan Cik Hidayu Haron and Diyana Rosli di Central Square...
Inilah movie2 yang berjaya dikhatamkan..(cewah bangga tu..ko khatam Quran lagi bagus Wawa)





 teruja nak tgk sebab Wawa minat cite2 lakonan Shaheizy Sam ni..
mula-mula tgk crita ni ala-ala Slumdog Millionaire pun ada..
Kisah kasih sayang antara 2 beradik..
Terpaksa cari makan dengan cara yang salah sebab nak teruskan hidup..
Tgk cerita ni membuatkan Wawa sedar yang dalam kita sedang bahagia dengan keluarga
ada lagi insan lain yang hidup susah 


this is the best movie for last night
biasa kalau tgk cerita2 teknologi2 ni dimonopoli oleh hollywood
skrg bollywood pun mampu bersaing untuk cerita2 sains fiksyen ni..
Sangat best...(sebab minat Dato' Shah Rukh Khan..)
Lucu dan menyentuh perasaan..
Seriously I feel like missing my dad when watching this movie
Shah Rukh Khan...you're amazing....


Cerita ni jugak banyak buat Wawa gelak..
Tambah2 lagi dengan gelagat si comel Ramona tu..
She's dare to be different and do whatever she like to achieve her dreams.
Yang paling Wawa suka ialah style of parenting by her parent
Mak dan Ayah dia sangat supportive...kekadang sarcastic pun ada..
Walaupun mak dan ayah dia punya masalah peribadi namun mereka berjaya control di hadapan anak2..
Cerita ni boleh dijadikan teladan utk mereka2 yang mempunyai anak2 kecik yang sedang membesar mcm Ramona ni..



Cerita ni dah lama Wawa tgk.
Namun nak share jugak..
Watak lakonan Cameron Diaz sebagai cikgu..
SAngat gila..
Dia lakukan apa sahaja untuk capai matlamat dia..
Harapnya cikgu2 dekat Malaysia ni tak macam ni..


Among all, Wawa sebenarnya teringin sangat nak tgk cerita kat bawah ni..
tp disebabkan cerita ni agak baru..
so supplier pun xleh sediakan..
kat panggung wayang pun xde lagi..;(



Ada sesapa yang dah tgk cite ni x??



note: thanks to Pokcik sebab jadi supplier for most of the movies above..
Tak lupa jgk buat Yayang dan Dian sebab jadi peneman utk Ramona and Beezus..
Terus teringat kat budak comel yang kami usik di Popular masa keluar pi Central Square
So cute mcm salah satu watak dlm cite Ramona and Beezus (watak budak yg suka naik basikal then langgar kaki org)
Rambut kerinting2 warna perang..
Geram gila nk cubit2 pipi and tarik rambut budak2 comel ni..hohoho..

IF U HAVE THAT CUTE KIDS..BEWARE OF ME

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...