Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

16 Jan 2012

Fenomena "For the one I Love"

Sejak akhir-akhir ni,
Wawa tgk fenomena dedicate video dekat kekasih ni dah jadi trend
Tak caya try tgk...

Hangpa kena click kalau nak tgk..


 Video dari gadis tu dibalas oleh Kyo..
Wawa slalu jugak tgk vblog Kyo..
Vblog dia lbh kpd unsur2 jenaka..
Ni dia cakap

Mamat ni plak reply video dari Kyo

I guess mamat ni lbh kpd Parody..

Paling tak leh blah..
Ada jugak reply dari versi mak bapak..



Dah berlarutan plak video2 macam ni..
Wawa tak nak komen lebih2..
Just for my opinion, teknologi skrg dah semakin maju..
Berhati-hatilah bila menggunakan kemudahan ni..

"kecuaian membawa padah"

nota kaki: kekadang rasa takut nak share di internet..Sentiasa berdoa agar apa yang dikongsi bermanfaat

2 comments:

  1. Adeh.. sakit perut tengot video parent dia.. huhu.. krem jap usus :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...