Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

16 Jan 2012

Everything about Project Management

Skrg sudah tiba giliran Project Management
Ni merupakan subjek terakhir untuk diuji bagi semester 5 Wawa
Berikut merupakan maklumat lanjut mengenai paper Project Management

Tarikh berperang :19 Januari 2012 (20 nak balik kg..hoorayy)
Lokasi peperangan : Dewan Mini
Masa: 9.15 pagi hingga 12.15 tengahhari..

Seperti biasa, Wawa akan upload nota untuk kemudahan kawan-kawan..
Sharing is caring..;)
Lagipun dekat-dekat final ni..tak mampu dah nak baca nota tebal2..
Ni stail baru yang Wawa cuba apply..
Korang hanya perlu click...(takdelah serabut sangat blog ni)

Jangan lupa doakan kejayaan bersama
Selamat Mencuba..



note: sekali lagi terima kasih buat Pocik sebab tlg scan nota2 terbabit..mudah-mudahan ilmu yang digunakan dapat manfaat biarpun kita dah takde kelak..:)
mood:tak berminat nak study..rasa nak packing bag balik Kelate...dugaaannn..

9 comments:

  1. Replies
    1. agreeedddd..wa pun x suka..haha..doakan taw umar..then cpt2 balik klate..;)

      Delete
  2. ala kak...x dpt download :(((( ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. So sorry about that Hamir. dah try cari dalam previous note tapi tak jumpa plak. Tapi untuk yang spot questions boleh refer below (tapi tak taw lah applicable ke tidak sekarang..hehe..)

      SPOT QUESTIONS
      Question 1 : Definition of Microsof Project Software and the purpose
      -Microsof project software offers tools for more efficient project management
      -can be used in variety of industries like construction, manufacturing,farmaceuticals, government, retail, financing service and health care
      -allow the user to plan, track and manage their projects.
      -Features: 1) Budgeting and cost management ( time and expense reporting)
      2) Communication (online meeting)
      3) Documentation management ( time off request)
      4) Integration and customization (multimedia integration)
      5) online tutorial
      6) Project planning ( Gant and PERT charts)
      7) Project portfolio management (issue management)
      8) Project tracking and control (Critical path analysis)
      9) Report generation (filtering and sorting)
      10) Resource management (calendar)

      Question 2: Definition of critical path and its importance
      Critical path is the longest path in the overall network diagram. In a network diagram, critical path is any path of activities with zero or negative total slack
      Importance : 1) helps to reduce risk
      2) Contigency planning
      3) Project planning

      Question 3 : Recommendation to customer when project will be delay
      As refer by William Headman and Lona Cram,
      You need to present your stakeholder with options
      1) if the project delivering date is the highest priority, you need to access how the date can be meet
      2) if your issue is resources, explain to stakeholders the resources required and the estimated cost
      3) if more resources will met impact the end date or if no funds can be secured, you should be prepared to discuss removing functionality from the project
      It should be noted that, no one like bad news, but you will be much better off if you take a big hit and present all the facts. Too many projects managers try to sugarcoat project problems and convince themselves that the project will be turn around-that rarely happen.

      Delete
    2. Project Management ada 1 project yg sangat memeningkan kepala. WBS rasanya. I still have the copy of my work if you need it. I can send via email.

      Delete
    3. ala kak. amer dah nak final ,. do i really need those project utk score final ? if it is really do, boleh lah email kat amer kak.

      Delete
  3. maksud spot question tu kak kalau amer belajar memang akan kuar mana2 yang di spot tu ke ? :D mohdhamirrahman@yahoo.com sorry banyak tanya. sayang juge kalau tak score paper 4.0 ni :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...