Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

23 Dec 2011

Semester 5 bakal berakhir..

Dengan ini dengan rasminya Wawa nk announce
i'm 50 per cent done with my Semester 5 degree...
another 50 per cent is the effort towards the final examination..

hah..sedar  ke tidak?
Dah nak final dah korang...

This is my schedule..

    5/1/2012        Public Finance           9.15 -12.15
        7/1/2012     Malaysian Economy          2.15- 5.15
14/1/2012       Urban Sociology         2.15-5.15
          19/1/2012       Project Management        9.15-12.15

to those yang masih lagi terumbang ambing dengan jadual exam anda tu
sila rujuk jadual cepat ek..
x sampai 2 minggu lagi nk final..
NERVOUSNYAAAA


semestinya kita semua mengharapkan kecemerlangan
sume nak dean's list..
tp perlu diingat..

tujuan utama kita belajar nak menuntut ilmu atau mengejar dean's list??
insyallah ALLAH telah aturkan yang terbaik untuk kita
berusaha dan bertawakal lah kepada-NYA
Insyaallah keberkatan memahami sesuatu ilmu itu akan jadi lebih manis daripada kejayaan sekadar berlandaskan nafsu mengejar anugerah dekan..

Sentiasa beringat yer kawan-kawan.
Apa yang kita miliki hanyalah pinjaman..
Bersyukurlah..bila-bila masa ALLAH boleh tarik..


So, bagi mereka yang dah mula give up
*banyak sangat chapter nak kena cover
*time2 sibuk study week ni, ada research la VIVA la..
*carry mark rendah..
* time nilah nak putus cinta la, pakwe meragam la..makwe lari la..kekasih hati ada org lain la
*krisis duit, krisis family..dan mcm2 lagi..

SILA TARIK NAFAS PANJANG-PANJANG

KEMUDIAN BERISTIGHFAR YER....

mohonlah kepadanya moga dipermudahkan urusan..
dilapangkan dada
agar kuat menghadapi masalah2 ni..

INSYAALLAH...SAMA2 KITA MENDOAKAN KEJAYAAN BERSAMA


note: sem ni pasrah dengan result.. carry mark tidak memberangsangkan..


MUM PLEASE PRAY FOR ME>>
all of what i do in my studies is becoz of you




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...