Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

31 Dec 2011

Nota untuk Public Finance Part 2



As being promised...
Ni sambungan nota Public Finance untuk Part 2















Wawa jugak ada  buat sedikit analisa untuk past year..
Hasilnya...




Apa yang Wawa dapat simpulkan ialah Soalan Final Sangat Mencabar...
Wawa cadangkan agar those yang bakal ambek paper ni untuk dapatkan "support material" di I-Learn..
Nota yang kita ada rasanya tak mencukupi...

GOOD LUCK FINAL PUBLIC FINANCE!!

note: credit to pokcik,para-para, Usairi....for this pictures.
awesome bro!! high quality..moga2 ramai mendapat manfaat dari nota ni..insyaallah..;)

8 comments:

  1. thanks a lot to u. it really help me for upcoming final exam as i have no enough time to make a short notes.
    may allah bless u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry for the note dengan handwriting umpama doktor..:P

      Delete
    2. Alhamdulillah It works..at least i got B+ for this subject.. May Allah bless u and ur family. hope i can get more notes here.
      Biasala student epjj cm saye ni x cukup masa nk study mcm fulltime student tp tu bukan alasannye. Anyway moga usaha u untuk jariah ke jalan fisabilillah diberkati hendaknya..Ameen

      Delete
    3. Alhamdulillah It works..at least i got B+ for this subject.. May Allah bless u and ur family. hope i can get more notes here.
      Biasala student epjj cm saye ni x cukup masa nk study mcm fulltime student tp tu bukan alasannye. Anyway moga usaha u untuk jariah ke jalan fisabilillah diberkati hendaknya..Ameen

      Delete
    4. Alhamdulillah. Tahniah yer..Skrg dh tak dpt upload nota finance sbb dh x belajar dh..:)

      Delete
    5. Thanks wawa.. anyway..jgn delete post2 yg berkaitan dgn subject uitm ye..at least last minute study ada nota kecemasan mcm ni...mgkn ada sedikit penambahan content..tp x pe..ia sangat2 membantu..thanks to Allah.. thanks to u lalink :). . next subject blh riki2 lg nnti

      Delete
  2. assalam akak seniorita, hehe . amer minta ijin salin and save ni dalam laptop amer yer . :D

    may god bless you akan senior.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feel free to use it Hamir. Hope it will be helpful

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...