Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

14 Nov 2011

Pejabat Setiausaha Negeri Kelantan (SUK)

proudly to say..
misi mencari sponsor untuk praktikal saya di Itali telah membawa sy ke SUK kelantan
sebagai anak kelantan, totally feel impressed when reach there
bangunan-bangunan masih lagi berkonsepkan istana lama
cuma sedikit terkilan sebab tak dapat bersua muka dengan Tok Guru Nik Aziz..
i totally adore his islamic image..

Shikin,me, riz,usairi and YB  Abdul Fattah..

En Nizam, Setiausaha Sulit Timbalan Menteri Besar Kelantan, usairi and me..

k fine!! i know nampak mcm pontianak je..

Ni pejabat rasmi Menteri Besar Kelantan..but at this time Tok Guru takde,,

With Shikin infront of SUK



Bergambar bersama dinar emas..



Thanks to YB Abdul Fattah for spending time with us..
YB baru je mendapat gelaran Datuk Paduka sempena hari keputeraan Sultan Kelantan
Sultan Muhammad V pada 11.11.11

Daulat Tuanku...

note:Tahniah to Izyan Syamimi kerana menjadi tunangan orang pada 11.11.11
doakan praktikal sy berjaya..=)

2 comments:

  1. salam nak tanya macam mana yer nak apply praktikal kat sini...and syarat die kos ape ek leh praktikal kat situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sarah kena apply directly samaada dengan HR SUK Kelantan atau Pejabat Timbalan Menteri Besar.Tiada syarat CGPA yang ditetapkan.Biasanya bergantung pada kekosongan dan bidang yang diperlukan

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...