Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

28 Nov 2011

Kem di Sedim Rainforest Resort....

24 hingga 26 November 2011 lalu,
BASIC telah mengadakan Kem Warisan Pusaka di Sg. Sedim, Kulim, Kedah..
Kem ini diadakan untuk melatih exco2 yang baru dilantik
dan dalam masa yang sama mengeratkan hubungan silaturrahim antara exco baru dan mantan exco lama..

Tak nak bercerita banyak..
korang tgk je gambar2 ni..
Pengalaman yang sangat mengujakan...



Tiba di Sg Sedim

Kanak2 ni sangat excited..

Look at the scenery..


Malam tu masak untuk peserta..amacam..hebat x??

kesian adik maryam ni..penat sampai tertido

me with kak gee..okey...saya dibuli kena basuh pinggan.

the next day..excited for "water confidence"



kesian rahman..tergelincir..nasib baik takde pape

Inilah saat yang dinantikan..yeahhhh

Water  rafting...

My group consist of Maha, usairi , orked and kak gee


siap je "water rafting"..terus cari makanan



dengar taklimat untuk aktiviti seterusnya

Pak cik ni ngah wat demo..

yeah..main ni memang syok giler..

Look at my sir..beristirehat sakan nampak..

tidak dilupakan..gosip sambil makan kuaci..


Aktiviti seterusnya..

yeah..i'm the only cindrella..siapa dapat kasut saya??

Jungle trekking..just see the nice view..subhanallah




Adik tu pegang botol berisi pacat..and the fact is..PACAT SANGAT SUKAKAN  SAYA..

Hilang penat lepas sampai kat air terjun ni..lawaaaaa







Aktiviti terakhir kami.."BLIND TRAIN"..ambek ko,.sampai bermandi selut semuanya





Actually tengah menahan hidung..busuk kot bau lumpur..


Ini pulak gambar2 yang diambek dari budak UUM..
Konon maintain cool lepas wat "Water Confident"

Sebenarnya..saya lemas ok...seeeeee..buruk gile..!!

Budak ni memang sempat tido ag..hisshhh..

This is more picture of my group during water rafting..thanks for the photos...












Sangat2 happy dan terasa ingin nk kembali ke Sedim..
Biarpun dinobatkan sebagai PRINCESS OF PACAT!!

Banyak aktiviti yang dilakukan sepanjang kem merupakan first time bagi Wawa..
Pengalaman yang sangat berharga dan tidak mampu dibayar dengan wang ringgit
Tak kisahla walau kaki dah banyak parut2 sebab digigit pacat..
Terima kasih kepada pihak pengurusan dan AJK yang menjaga kami sepanjang kem..


Semoga ukhwah yang terjalin antara kita semua berkekalan sehingga ke akhir hayat..
I'll miss this meaningful experience

3 comments:

  1. kurang hasam kan panggil saya budak2...huh!

    ReplyDelete
  2. hahahahaah...ops kanak2 mengamuk di blog sy..

    ReplyDelete
  3. hope to see u guys again di sini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...