Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

23 Oct 2011

Sila tengok Real Steel..konpem x nyesal..

Ni boleh dikatakan entry yang agak lapuk
Saya agak sibuk sampai x sempat nk meng'update' blog sendiri.(baca blog org smpat je..)
nk cerita pasal real steel ni.
saya dan kawan2 sampai sanggup sewa kereta untuk tgk movie ni,
tp memang sangat berbaloii
superb!!
awesome!!
best giler!!

5 star la...


ni antara lagu yg paling saya minat dalam movie ni..

Dari sudut pandangan saya..
cerita ni agak menarik
ia menggambarkan kehidupan manusia di masa akan datang
dimana manusia penuh dengan teknologi canggih-canggih
sehinggakan manusia mewujudkan perlawanan antara robot


yang best jugak pasal hubungan antara anak dan ayah..
sebelum ni ayah dia seorang yang hanya mementingkan perlawanan robot..
tp bila bertemu dengan anak dia..
sekepala plak tu..
they become close together..


xmo cerita lebih2..
baik hangpa pi tengok..
memang best..


note: terpaksa duduk row paling depan untuk menonton filem ni disebabkan kehabisan tiket..Walaupun "teleng" kepala..tetap puas hati..=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...