Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

17 Jun 2011

mabuk shopping...







semenjak berhenti keje ni..banyak kali betul wawa keluar..

haishhh...adakah saya kaki shopping????
bersama nad di Tesco Bukit Mertajam

nilah rakan sekerja yg setia bersama saya..nad..




wawa jugak berjalan2 dekat tesco extra seberang prai..



gambar ni semasa wawa teman dayah dekat zaiqa unique
dayah buat sauna kat sini
sementara menunggu..sy pun bergambor le..






malamnya pulak shopping sakan dekat bundle kubang semang..
tempat ni memang bapak bundle lah..
sblm ni wawa ingat baju bundle yg rm 2 tu dah cukup murah..
nah ambek ko..kat sini 30 je sehelai..
mau x heaven wawa pilih dari longgok2 kain ni..

penuh satu bakul wawa sapu..cuma rm8..

u guys kena pergi tempat ni..
harga giler2 murah..
bundle ni bukan jual baju je..
kasut,handbag, tali pinggang..
mcm2..
hangpa kena rajin pilih je..




huhuu..sakan na wawa..
masalah kita lupakan sekejap..
nanti kita fikir ek..=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...