Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

16 Jun 2011

banyaknya pilihan..mana satu nk pilih ni??

sejurus selepas berhenti kerja..
wawa hadapi 4 dilemma
4 pilihan yang perlu dipilih utk mengisi balance 2 bulan cuti semester

1)mama suruh balik kelantan..duduk rumah..rehat sakan..2 bulan x yah wat pape..

2)keje di sbrang prai..family my bestie, dayah ajak tinggal bersama..keje di carrefour..transport x pyh sebab jalan kaki je pi tmpt keje..makan ikut ape yg mereka makan..(memang la mcm jimat.tp wawa segan nk menyusahkan family dia..their family sangat2 baik dengan wawa..dah banyak kali wawa tumpang rumah mereka)

3)keje di klang..ayah angkat jugak ajak tinggal bersama family dia..keje di pj hilton sbg waitress..transport ayah angkat akan hantar dan ambek..(wawa jugak segan ngan ayah angkat..mcm menyusahkan dia utk hantar dan ambek wawa.dah la tumpang umah dia)

4)keje dekat kl..dengan kawan satu rumah sewa, pieja..kami akan sewa rumah..urus transport dan makan sendiri..keje x sure lagi keje ape..(pilihan ni nampak mcm makan banyak kos..tp jalan yg paling berdikari dan x susahkan sesape..)


wawa buntu pilihan mana wawa patut pilih????
BOLEH TOLONG WAWA BUAT KEPUTUSAN TAK??

p/s: terima kasih banyak2 buat semua yg sanggup hulurkan bantuan dekat wawa..semoga allah membalas budi kalian



1 comment:

  1. kawan tambah satu lagi pilihan..skim khidmat pelajar UITM kedah..aduyai..pening cheq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...