Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

12 May 2011

gembira dan sedih..

dua rasa yg rupanya boleh bergandingan dalam masa yang sama..
itu lah yg wawa rasa
gembira sangat2 sebab akhirnya berjaya menamatkan semester 4
semoga keputusannya turut membanggakan


TAPI......
at the same time giler2 sedih.
kekadang harap sangat benda ni x jadi
i lost 2 of my besties..
mereka sudah menamatkan pengajian ijazah mereka
here i annouce that both of u guys are the coolest seniors i ever know..
i miss u guys damp much..


this is kak fiza...
biarpun kami jarang hang out sama2 but i totally miss u
she's such a good and caring senior..
always helping me when i ask anything
kami start kenal masa program anak angkat di bukit selambau..
i totally adore ur voice..


and seperti yang anda pernah kenali dulu..
i will totally miss him also..

UMAR NUR FITRI a.k.a UMAR

this pic was taken during our last meeting


start kenal umar selepas dia jadi MPP
seorg MPP yg berjiwa rakyat
selalu sertai aktiviti yg kami anjurkan
sangat caring and sama mcm kak zaza..dia slalu tolong sy..=)

what will make me miss him??
our stories is quite same
kami lepasan undang2 yang x dapat sambung law..huhuh..kinda sad
and he's my idol for his academic performance(cayalah umar)
surely..his sweet and "anuar Zain" voice..
really hope that we'll meet again..


dear umar and kak zaza..
i love u guys both..
bila habis semester ni,.wawa paling rasakan kehilangan korang..
miss u guys a lots.

please do keep in touch k..


1 comment:

  1. Aaaaaaaaaaaaaaaaa..
    thank you so much for this entry syg.
    we gonna miss u too dear.

    sgt terharu ni ='(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...