Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

5 May 2011

all day of movie

hari ni merupakan hari movie wawa
start je habis exam OB
sampai ke skrg..
movie..movie and movie..


the story line agak memboringkan..wawa memang sampai last samar-samar dengan cerita ni..apa yg wawa dapat, support organ transplant..setiap nyawa adalah berharga dan setiap seorang dari kita mampu memberi sinar utk hidup org lain

among all movies yg wawa tgk hari ni..i rate for this film..suka loghat kedah dia..pekat sangat..this story buat wawa teringat plak suasana kampung.dah lama x merasa suasana kampung..

wawa agak x berpuas hati dengan cerita ni..ingatkan seram tp sebenarnya tak..hidden message dlm cerita ni..u must accept your parent.seburuk mana pun parent kita, they the one who raise we up..and i love my parents..
after all, wawa lagi enjoy melayan cerita ni di youtube..

minat giler2 cerita ni..
tgk2 kat youtube tapi hanya sampai episod 15
episod seterusnya dah di delete
copyright violation
but i love dramas......


hmmmmmmmm any suggestion movie2 best x??

note: got my "bb" today..mum please hurry  to take the item..please..please..please..
tangan dah gatai nk pegang 

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...