Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

24 Apr 2011

wawa jalan2 lagi...

study week kali ni kuat betul wawa berjalan..
tonite with my roomates plak
hanim, jannah, nabila and fasha..
let's check this out...



berehat sebentar di kerusi urut ni ek..



ni gambar kami semua melakukan aksi pelik di Central Square

fasha, jannah, wawa and hanim

fasha, jannah, wawa and nabila

totally love this shirt..ada sesape nk adiah kat wawa x??





lastly wawa beli all this stuff..
fuh keluar je konpem melayang duit..hheehe

bau dia seyes best..

with my new."".x taw nk bg nama apa..ada cadangan??


sampai je rumah moni sambut..but she's merajuk..
knp ntah moni merajuk..

alolllllo..mesti marah sbb wawa lupa beli whiskas daging..moni  x suka mkn biskut whiskas tu..
i promise i'll buy ok..

p/s: wawa kuat gila jalan2..ramai dah bising sem ni wawa x stadi..
yg x sedap di dengar ada yg ckp..takpe dekan every sem x perlu study..
ayoyoyo bukan mcm tu...
wawa ni pelupa..seyesly cepat lupa bab2 stadi
kalau baca awal2 pun mesti lupa..
tp mlm ni wawa janji ek wawa stadi..

JPA don't worry...make sure u support me till PHD k..!!!ehhee
VIEL GLUCK WAWA

3 comments:

  1. tshirt: xpyh la blikn utk u, blikn utk i lg bgus.. hahhaha =P
    bear: bg name arn_iz.. konfem bear tu nmpk lg comel pasni... hahhaha...
    moni: memg la moni majuk ngn u, bukn stkt moni, i pn majuk jgk u taw.. hahhaha.... kucing i si black jack tu pn suke gk whiskas daging, lastly, sy ajar ltk air suam dlm whiskas die utk lembutkn wwhiskas yg kecik tu... hehe... skrg die mkn je ape ade dlm bekas mknan die... hehe.. =D

    ReplyDelete
  2. tshirt: watpe ntah beli kat u??u ada ke bg pape utk i??hmmmm sorry xde..
    bear:ewww x comel nama tu..hehe
    moni: i keep that as an advice..

    ReplyDelete
  3. ok2... jgn majuk ye... hehe... len kali la sy bli hadiah utk u.... comel ape bear name tu... hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...