Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

25 Feb 2011

movie time....

memandangkan this week my schedule not too pack,
i'm deciding to watch movies...
start from 6 pm..i just watch movies..
this among the movies i watch..=)
really love this story..lots of sense of humour..apa yg budak2 ckp jadi and apa yg adam sandler ckp x jadi..

citer ni jugak quite ok..i'm one of the fan of Fara Fauzana..3/5 kot rating i bleh bagi..

This story my baby syg yg suggest for me to watch..sangat menarik yg mana the hero ada ability untuk mencium bau yg sangat hebat..dia obses sangat nk hasilkan perfume yang mana dia dapati bau yg wangi tu dtgnya dari wanita..he kills many of them..dan dia berjaya hasilkan bau yang sangat wangi sampaikan org yg terhidu boleh jadi gila n suka dia sangat2..perfume dia sangat2 powerful..lagi hebat dari kuasa duit..but lastly he died sebab of the perfume gak..nk taw lebih, tgk sendiri..

among all movies i watch, i paling suka cerita ni..even banyak element 18sx but i more focus on their love stories..how we should trust our partners, handle with stress and many more..i sangat2 suka wedding dress yg heroin pakai time her wedding(yg masa kawen x jadi tu)..totally adorable...and one more thing,,the bag LV yg dia bg kat assistant dia..

baby: i nk jugak beg tu blh??hhehe

this story make me adore on technology..sangat2 suka kereta warna kelabu (one of the transformer change to that car) dlm cerita ni..


MEMANDANGKAN EXCITED SANGAT NK TENGOK MOVIE..
I POST KAT MY FACEBOOK "PLEASE GIVE ME TIME TO REWARD MYSELF"
I REALLY NEED THIS REST..
BUT IT IS FAIL..=(
BANYAK BETUL GANGGUAN..
MY SENIOR CALL REGARDING ISSUE WITH MY PROJECT
MY CLASSMATE ASK TO GO TO HER HOUSE (I X PEGI PUN)
MY GROUP MEMBERS COME AND  ASK ME TO COMPLETE THE ASSIGNMENT..
P/S:PLEASE DON'T DISTURB MY TIME TO APPRECIATE MYSELF..I REALLY NEED THIS REST...=(

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...