Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

30 Jun 2010

esok bufday mama....




tanggal 1 Julai 1961 ..
bufday my beloved mom..
puan zarina binti ismail...

slamat hari lahir yang ke-49...

may allah bless u always..





dear mama..
sory 4 all mistakes that i had done..

slalu lawan cakap mama..

papepun wa sayang ma sangat2...

u're the most important person in my life...

twillight...


first time minat filem ni,

waktu kerja kat jusco..

time tu ada kawan lama ajak tengok wayang..

thanks ja coz blanja tengok wayang

sampai skrg..

i'm one of the twillight fans..


8/7/2010..

twillight eclipse...

nak sangat tengok..

ada saper2 nak tengok ngan saya??

feeling habis........


tadi tengok movie ngan ahmad
Ong-bak 2..
sedih sangat2..
cerita ni benar2 membuatkan saya sedar
wujudnya hubungan yang baik antara manusia dan haiwan..
haiwan jugak makhluk Allah
jangan la di aniaya....



5 bintang untuk cerita ni..
except for part2 action..
OMG..x sanggup nak tengok..
walaupun da 20..
x leh nak tgk 18 sg..
takut....huhu
sangat menyentuh hati...
da lama tak tengok movie sambil nangis2..

29 Jun 2010

pelajar zaman skrg...







saya terbaca karangan ni daripada sorang kawan kat fb..
thanks buat saudara jelapang padi..
anda telah membuatkan saya ketawa guling2..
sampai terkeluar air mata saya gelak....

hope enjoy the reading..

25 Jun 2010

being a model??


teringat bila first time rasa macam nak jadi model buat saya rasa nak tergelak..
cuba teka bila??

huhu..lepas clash ngan first love..
tau x knp?
sebab time tu saya rasa mcm nak buat dia menyesal sebab kami putus..
x matured sangat..macam budak-budak..



pengalaman jadi model takdelah best sangat..

ok la...
pakai baju yang ntah apa-apa..

panas then x sempat nak makan sebab bersiap...

aduyai..


time tu ada contest fab and crab time dinner for Pre Law Only..
suppose kawan yang jadi model coz dia memang meletop abis..

but on that day..dia x dtg..

OMG..until now i wonder.. why me??


anyway,thanks for faelly sebab design baju ala-ala fairy tale..
malu sangat jadi cindarella malam tu..

banyak sampah kat galeri shah alam yan
g saya dah sapu time tu.. thanks for all LWA02G sebab pilih saya..
sorry la x menang contest.

coz mcm rule plak..
makin tak cukup kain,makin senang nak menang..
saya memang tutup abis.
huhu..
what a great experience

14 Jun 2010

Reunion 6T02 di Jeram Linang pada 13/6/2010


Hari ni kami adakan reunion di Jeram Linang..

setelah hampir 2 minggu merancang,

alhamdulillah terlaksana juga..


terima kasih buat semua rakan-rakan

yang sanggup bersusah payah untuk

hadir..


1)G-man Asri

2)Wan Azmeer


3)Muiz-Chan


4)Mohd Amir Salim


5)Jannah Ali


6)Nur Izzati Ghazali


7)Nurul Hidayah




happy sangat reunion ni biarpun tak ramai yang dapat hadir..


kami sama2 naik ke puncak di jeram linang diketuai oleh Wan Azmeer


sangat penat tapi sampai sana best sangat..


air sangat sejuk..






Biarpun ada yang

menyatakan takde faedah

pun reunion ni..


tp pada saya ia tetap bermanfaat


selain dapat menambah ikatan persahabatan


ia juga dapat menguji sejauh mana anda menghargai sebuah persahabatan..

11 Jun 2010

Result semester 2 keluar...


Alhamdulillah..setelah hampir 16 jam menunggu depan komputer dan hampir 8 jam menanti..

akhirnya saya dapat check result saya..

saya sangat puas hati..

memang tak jangka keputusan saya sampai macam tu sekali..

saya hanya target untuk maintain "Dean List"

tapi apa yang saya dapat lebih daripada tu..

alhamdulillah..rasa mcam berbaloi sangat2..

jika sem lepas saya hanya mendapat 3.72..

namun sem ni peningkatan yang amat mendadak..














terima kasih saya ucapkan buat semua lecturer

BAcHELOR ADMINISTRATIVE SCIENCE PART 2 UITM KEDAH..

Statistik-pn Faridah Hanim

Economy-Puan Azah

management-Puan Junaida

Public Admin-En mie

Industrial Relation-Sir Din

business law-cik Syatirah

Public Speaking-Ustaz hadi..

tak lupa juga buat en mahadir ladisma dan en osman yang banyak mendorong saya...







buat family..

mostly..mama for lots of support(x marah pun even dah rosakkan kereta mama)

azri n ahmad sebab tak buat perangai masa nak final

n my abah..en mohd fadzil mokhtar sebab slalu bagi semangat..




buat kawan2..

thanks buat dayah,ekin,nadiah,asmaa dan yarn sebab be my BFF...

thanks bilal sebab sanggup bersengkang mata sama2 tak tidur menunggu saya check result,

thanks kecik sebab slalu ikut saya study dan tolong saya..insyaallah sem depan kita sama2
start dari awal yer...


thanks ayu,iz,bel,jannah,hanim,kak g,kak ju, dayang,sarah,dian,orked for being my friends..

thanks umar nur fitri sebab always jadi idola saya dengan kejayaannya..

tak lupa buat khai,azri, syalik n aisyah yang belajar sama2 time study week





kepada yang tak disebutkan..anda jugak banyak membantu saya...thanks a lot..

10 Jun 2010

pengganti baru

hari ni selepas selesai urusan saman...
saya ke rumah mak sedara di machang..

tak sangka saya jumpa dengan anak sepupu saya..
dengan excitednya tengok baby comel tu..terus saya tanya nama.

namanya "ariff affif".. alamak.."arif"..


hurm...
kenapa nama tu ek?
maksud "ariff afiff" ialah bijaksana lagi bermaruah..
mudah-mudahan "my new ariff" mcm tu..
hope kamu tak hampakan cik wa yer..


dear ariff afiff,
cikwa excited jumpa kamu..
mungkin nama kamu sama dengan nama org yg pernah cikwa sayang..

tapi yang pasti.. hubungan antara kita akan kekal selamanya.
tak macam dengan ariff yang pernah cikwa kenal...



you're my new ariff.. love you so much baby....

5 Jun 2010

Penatnya..



hari ni one whole day saya spend untuk bertemu rakan-rakan..

pagi2 lagi bangun coz mama dah nak pergi penang(urusan meminang cousin)

pukul 9 terus bertolak pergi KB ngan Ahmad..

dalam 10 lbh..tiba di KB..









Di KB, ingat kan ramai kawan2 yg nak jumpa..

tgk2 ada sorang je..

Wan Nurul AIn Wan Embong..

ni kawan saya waktu di Scipp dulu..


tapi masa lepak2, kami jumpa lagi dgn Wana dan Sarah Khoo..









tunggu bAs nak balik plak..


x sangka saya jumpa kawan masa prelaw ngan degree.

abe rizal..dia di maktab KB skrg..

anyway,"sory rizal aku kato mu makin gelap..jangan marah yer"..



sampai rumah rehat jap..

then kuar balik utk gi kenduri kawen kakak kawan..

ke Pulai Chondong dari kul 5 sampai 6..

yang x bestnya..saya sorang je gurl yg dtg umah kawan tu..

pergi majlis plak, org x knl kita sangat..malunya...=(

kalau tidak kerana rakan yang ajak..sy x pergi..





kesimpulannya, hari ni..best walaupun saya penat..

sampai umah je pas maghrib terus je tido..

tersedar dari tido baru tulis blog..

anyway..sy hepy dpt kluar..=)

3 Jun 2010

tinggal kenangan..



first time saya dengar lagu ni..terus jer saya jatuh hati..lagu ni mempunyai kaitan dengan saya...




betul lah..sekarang,semuanya hanya tinggal kenangan..pernah saya cuba mencari pengganti dia..namun sampai sekarang masih lagi mencari..




Pernah ada rasa cinta antara kita


Kini tinggal kenangan


Ingin ku lupakan semua tentang dirimu


Namun tak lagi kan seperti dirimu


Oh bintangku




Chorus


Jauh kau pergi meninggalkan diriku


Di sini aku merindukan dirimu


Kini ku coba mencari penggantimu


Namun tak lagi kan seperti dirimu


Oh kekasih


Pernah ada rasa cinta antara kita


Kini tinggal kenangan


Ingin ku lupakan semua tentang dirimu


Namun tak lagi kan seperti dirimu


Oh bintangku




Ulang Chorus 2X


Pernah ada rasa cinta antara kita


Kini tinggal kenangan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...