Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

29 Nov 2010

kebosanan melanda lagi

masa time study...sibuk sgt nk cuti..

time cuti ni, rasa nk sangat study balik..

aneh btul..

kebosanan sangat dirumah..



sem ni aku x keje lagi..

sebabnya nk tunggu adik spm..

hurm heran aku..

dia yg nk spm,aku plak kena tunggu..

bukan aku yg nk jawap paper..

more even worst budak tu bkn nk study ngan aku...



baby plak da start keje..

pagi sampai ptg baru balik..

dulu, ada gak kami keluar malam2 tgk bola..

skrg..ntah..

xnk jumpa dah kot...



hari tu niat nk bela kucing..

baru je 2 hari kucing tu dah buat hal..

berak merata,last2 blah mcm tu je.
.

nasib2..



nk tgk tv..sorry tv rosak yer..

nk men internet..hurm main la ni.,.

bosan gak...

rasa nk je g kelas agama ke....

tp aku x da transport..

nk keje sgt.....please employ me..

hello, sedar diri sket...ingat company nenek ko..

sape nk keje x sampai sebulan...



hurm..kebosanan..welcome to my life...

again aku x dpt keje,,

tersadai je kat rumah yg tersergam besar ni..

tanpa ada org kat dalam..




ada sape2 nk temankan aku x??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...