Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

11 Jun 2010

Result semester 2 keluar...


Alhamdulillah..setelah hampir 16 jam menunggu depan komputer dan hampir 8 jam menanti..

akhirnya saya dapat check result saya..

saya sangat puas hati..

memang tak jangka keputusan saya sampai macam tu sekali..

saya hanya target untuk maintain "Dean List"

tapi apa yang saya dapat lebih daripada tu..

alhamdulillah..rasa mcam berbaloi sangat2..

jika sem lepas saya hanya mendapat 3.72..

namun sem ni peningkatan yang amat mendadak..














terima kasih saya ucapkan buat semua lecturer

BAcHELOR ADMINISTRATIVE SCIENCE PART 2 UITM KEDAH..

Statistik-pn Faridah Hanim

Economy-Puan Azah

management-Puan Junaida

Public Admin-En mie

Industrial Relation-Sir Din

business law-cik Syatirah

Public Speaking-Ustaz hadi..

tak lupa juga buat en mahadir ladisma dan en osman yang banyak mendorong saya...







buat family..

mostly..mama for lots of support(x marah pun even dah rosakkan kereta mama)

azri n ahmad sebab tak buat perangai masa nak final

n my abah..en mohd fadzil mokhtar sebab slalu bagi semangat..




buat kawan2..

thanks buat dayah,ekin,nadiah,asmaa dan yarn sebab be my BFF...

thanks bilal sebab sanggup bersengkang mata sama2 tak tidur menunggu saya check result,

thanks kecik sebab slalu ikut saya study dan tolong saya..insyaallah sem depan kita sama2
start dari awal yer...


thanks ayu,iz,bel,jannah,hanim,kak g,kak ju, dayang,sarah,dian,orked for being my friends..

thanks umar nur fitri sebab always jadi idola saya dengan kejayaannya..

tak lupa buat khai,azri, syalik n aisyah yang belajar sama2 time study week





kepada yang tak disebutkan..anda jugak banyak membantu saya...thanks a lot..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...