Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

10 Jun 2010

pengganti baru

hari ni selepas selesai urusan saman...
saya ke rumah mak sedara di machang..

tak sangka saya jumpa dengan anak sepupu saya..
dengan excitednya tengok baby comel tu..terus saya tanya nama.

namanya "ariff affif".. alamak.."arif"..


hurm...
kenapa nama tu ek?
maksud "ariff afiff" ialah bijaksana lagi bermaruah..
mudah-mudahan "my new ariff" mcm tu..
hope kamu tak hampakan cik wa yer..


dear ariff afiff,
cikwa excited jumpa kamu..
mungkin nama kamu sama dengan nama org yg pernah cikwa sayang..

tapi yang pasti.. hubungan antara kita akan kekal selamanya.
tak macam dengan ariff yang pernah cikwa kenal...



you're my new ariff.. love you so much baby....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...