Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

meine Freunde

28 May 2010

rumahku syurgaku.......



betul ker rumah ku syurgaku??kenapa saya x rasa mcm dok dlm syurga pun???

dah macam-macam saya coretkan perasaan saya kat blog ni... yang paling utama..saya nak cakap, saya sunyi...sepi... hari2 saya dok sorang2 kat umah.. mama belajar..adik2..memang x melekat kat umah.... boleh tak kalau saya cakap saya mcm kurang kasih sayang???

macam2 respon saya terima.. ada cakap, "wawa, banyakkan sabar".. ada cakap saya tak syukur nikmat allah.. yang lagi best, ada cakap...saya anak derhaka...

wah...terima kasih sangat2.. banyak sangat komen2 membina sahsiah diri saya... yer..saya memang kurang sabar.. sebab saya nak mama saya fokus kat family... yer..saya memang x reti2 nak syukur kan.... dah takde papa, saya tak nak ilang mama plak.. yer, saya memang anak derhaka.. saya nak mama paham saya..paham jiwa saya sunyi.........

saat ni saya rasa..saya dah takde sape2 nk luah perasaan saya.. saya luah kat blog.......... tp SAYA BUKAN NAK MINTAK SIMPATI SAPER2... jadi, tak perlu nak bersimpati... ini masalah saya..tak perlulah orang lain sakit kepala tlg tanggung ngan saya... saya tak de niat nak susah kan anda semua........

there's someone said to me that he will always be my side.. to support me..to give me calmness.. kan bagus kalau betul..masalahnya tak.... saya sms..........tiada respon........... takpelah.........thanks.....

kalau mcm nilah rupanya "syurga" saya... boleh tak kalau saya cakap saya tak nak masuk "syurga"???

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...